ΠΝΕΥΜΑ

Τα θεμέλια που έθεσε ο Ιδρυτής Παύλος Γιαννακόπουλος και έφερε τη ΒΙΑΝΕΞ σε θέση υπεροχής και στην κορυφή της Ελληνικής Βιομηχανίας Φαρμάκων, είναι στέρεα και ακλόνητα. Αποτελούν δε εγγύηση, αλλά και εφαλτήριο για την κάθε επόμενη μέρα.

Συνεχίζουμε την ανοδική μας πορεία και την στηρίζουμε χάρη σε μια σειρά από αλληλοτροφοδοτούμενες στρατηγικές επιλογές που εφαρμόζονται με συνέπεια σε όλο το φάσμα λειτουργίας μας. Επενδύουμε σε νέες υπερσύγχρονες εργοστασιακές μονάδες και εγκαταστάσεις, αυξάνουμε τις συνεργασίες μας με εταιρείες διεθνούς κύρους, ενσωματώνουμε και αναπτύσσουμε επιπλέον τεχνογνωσία, μεγεθύνουμε την παραγωγή μας, εξελίσσουμε τα προϊόντα μας, επεκτείνουμε τις δραστηριότητές μας, εντός και εκτός ελληνικών συνόρων.

Η κορυφή της Ελληνικής Βιομηχανίας Φαρμάκων αποτελεί πλέον μια νέα αφετηρία. Το όραμά μας είναι να γίνουμε μία από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές φαρμακοβιομηχανίες, έχοντας όμως πάντα συναίσθηση της ευθύνης που επιβάλλει η θέση του ηγέτη στη χώρα μας. Θέλουμε πάντα να επιστρέφουμε την εμπιστοσύνη των επαγγελματιών υγείας και της ελληνικής κοινωνίας, προσφέροντας πολλαπλώς στον άνθρωπο, στο περιβάλλον και στην εθνική μας οικονομία.

Χάρη στους ανθρώπους μας και στην προσέγγιση του επιχειρείν, αποκτήσαμε φήμη και μοναδικά χαρακτηριστικά που μας ξεχωρίζουν. Η υπεροχή της ΒΙΑΝΕΞ σήμερα, καταδεικνύεται από όλα τα στοιχεία της ταυτότητάς της. Είμαστε υπερήφανοι που η επέτειος ενός αιώνα ιστορίας, μας βρίσκει σε αυτή τη θέση.

Δημήτρης Π. Γιαννακόπουλος
Πρόεδρος ΔΣ & Δ/νων Σύμβουλος

 

Η Αποστολή μας

Βασιζόμαστε στη δύναμη της γνώσης και την ιστορία μας, για να παράγουμε, να προσφέρουμε, να επεκτείνουμε και να βελτιώνουμε συνεχώς τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, υποστηρίζοντας τους επαγγελματίες υγείας προς όφελος των ασθενών σε όλο τον κόσμο, δημιουργώντας παράλληλα πρόσθετη αξία για την κοινωνία, τη χώρα μας και όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη.

 

Το Όραμα μας

Να γίνουμε μία από κορυφαίες Ευρωπαϊκές φαρμακοβιομηχανίες, ανταποκρινόμενοι στις προκλήσεις της ζωής και τις νέες ανάγκες, προσφέροντας το αγαθό της Υγείας με συνεχώς αυξανόμενη επιτυχία, σε έναν κόσμο που διαρκώς θα βελτιώνεται, χάρη και στη δική μας συνεισφορά.

 

Οι Αξίες μας

ΑΦΟΣΙΩΣΗ στην αποστολή μας

ΦΡΟΝΤΙΔΑ για τους ασθενείς

ΑΜΟΙΒΑΙΟΤΗΤΑ με συνεργάτες και πελάτες μας

ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ στην καθημερινή μας λειτουργία, ακολουθώντας πιστά, νομοθεσία, ηθικούς κώδικες και πρότυπα ποιότητας

ΣΕΒΑΣΜΟΣ στους ανθρώπους και στο περιβάλλον

ΑΡΙΣΤΕΙΑ σε όλο το φάσμα λειτουργίας μας, τις διαδικασίες και τις σχέσεις μας

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης