ΠΡΟΦΙΛ

Η ΒΙΑΝ Α.Ε. είναι θυγατρική του ομίλου ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε. με δυναμική πορεία ανάπτυξης από το έτος ίδρυσής της, το 1995.

Διανέμει και προωθεί μη συνταγογραφούμενα φάρμακα, παραφαρμακευτικά και ιατροτεχνολογικά προϊόντα στα φαρμακεία της Ελλάδας, κατέχοντας ηγετική θέση μεταξύ των ελληνικών και πολυεθνικών OTC εταιρειών.

Η ΒΙΑΝ Α.Ε. έχει δημιουργήσει και διατηρεί ένα αξιόλογο πανελλαδικό δίκτυο πελατών, που περιλαμβάνει 5.200 φαρμακεία και το σύνολο των φαρμακαποθηκών και φαρμακευτικών συνεταιρισμών.

Παράλληλα, η εταιρεία διαχειρίζεται όλα τα brands με ενέργειες 360° marketing approach, δηλαδή ολοκληρωμένες δράσεις που απευθύνονται τόσο στον φαρμακοποιό – ιατρό – διαιτολόγο, όσο και στον τελικό καταναλωτή.

Η ΒΙΑΝ Α.Ε. υλοποιεί σημαντικές επενδύσεις σε υποδομές και στελέχωση με εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, έχοντας ως στόχο το αποτελεσματικό της έργο και τις γόνιμες, μακροχρόνιες συνεργασίες της.

Κατά τη διάρκεια του έτους 2019, η ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε. προχώρησε στην εξαγορά της εταιρείας ΦΑΡΜΑΝΕΛ Α.Ε. Η εν λόγω εξαγορά έχει ως σκοπό την περαιτέρω ενδυνάμωση της ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε. στην αγορά των γενοσήμων φαρμάκων, καθώς η ΦΑΡΜΑΝΕΛ Α.Ε. έχει δημιουργήσει ένα σημαντικό χαρτοφυλάκιο, διαθέτοντας σημαντική εξειδίκευση από το έτος ίδρυσής της, το 1991.

Η επενδυτική αυτή κίνηση επιβεβαιώνει τις αρχές που διέπουν τη λειτουργία της ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε. για συνεχή διεύρυνση και αναβάθμιση των υπηρεσιών της, με επίκεντρο πάντα το δόγμα «Ποιότητα στην Παραγωγή – Φροντίδα για τον Άνθρωπο» του ιδρυτή της Παύλου Γιαννακόπουλου.

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης