ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Ερμού 15, 14ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας, Τ.Κ. 145 64, Κηφισιά 

Η εταιρεία μας, έπειτα από συνεχείς επενδύσεις, διαθέτει άριστη υποδομή κτιρίων με υψηλές προδιαγραφές. Διαθέτει χώρους συνολικής έκτασης 4.366 τ.μ. στο 14ο χλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας, στην περιοχή της Κηφισιάς.

Οι εγκαταστάσεις της εταιρείας ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της νομοθεσίας για ασφαλές, άνετο και υγιές περιβάλλον εργασίας. Τόσο τα γραφεία όσο και οι αποθήκες, πληρούν όλες τις προϋποθέσεις που δημιουργούν ένα άνετο και ευχάριστο περιβάλλον και είναι εξοπλισμένα με τα κατάλληλα μέσα για εργονομική και αποδοτική εργασία.

O εξοπλισμός μας (ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις, οχήματα κ.λπ.) ελέγχεται για την ορθή λειτουργία του από εξειδικευμένα συνεργεία και συντηρείται σε προγραμματισμένα τακτά χρονικά διαστήματα, ώστε να εξασφαλίζεται η βέλτιστη λειτουργία του.

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας σχεδιάζει, υλοποιεί και ελέγχει την αποτελεσματική ροή των υπηρεσιών της ΒΙΑΝ Α.Ε., ενώ τηρεί όλους τους κανόνες που σχετίζονται με τα μέσα πυροπροστασίας και τα διαγράμματα διαφυγής και εκκένωσης του κτιρίου, με σκοπό την ασφαλή και εύρυθμη λειτουργία της εταιρείας.

 

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης