ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΒΙΑΝ Α.Ε. - Έδρα: Αγ. Νεκταρίου 2, 153 44 Γέρακας, Παλλήνη Αττικής

Οι νέες εγκαταστάσεις του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ βρίσκονται στο Γέρακα Αττικής και λειτουργούν από το 2022, οπότε και εξαγοράστηκαν από την εταιρεία Beiersdorf. Διαθέτουν αποθήκες με συνολικό εμβαδόν περίπου 9.000 τ.μ. και χωρητικότητα ως και 10.000 παλέτες προϊόντων, ενώ παράλληλα συσκευάζονται και αποθηκεύονται περίπου 500 κωδικοί και προετοιμάζονται για διανομή σε 5.750 φαρμακεία ανά την Ελλάδα. Οι νέες εγκαταστάσεις διαθέτουν Τμήμα Επικόλλησης ετικετών ΕΟΦ με πέντε γραμμές ετικετοκόλλησης, εκπαιδευτικούς χώρους, αρκετούς βοηθητικούς χώρους και φυσικά γραφεία Διοίκησης, φιλοξενώντας περισσότερους από 200 εργαζομένους.

Οι εγκαταστάσεις της εταιρείας ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της νομοθεσίας για ασφαλές, άνετο και υγιές περιβάλλον εργασίας. Τόσο τα γραφεία όσο και οι αποθήκες, πληρούν όλες τις προϋποθέσεις που δημιουργούν ένα άνετο και ευχάριστο περιβάλλον και είναι εξοπλισμένα με τα κατάλληλα μέσα για εργονομική και αποδοτική εργασία.

O εξοπλισμός μας (ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις, οχήματα κ.λπ.) ελέγχεται για την ορθή λειτουργία του από εξειδικευμένα συνεργεία και συντηρείται σε προγραμματισμένα τακτά χρονικά διαστήματα, ώστε να εξασφαλίζεται η βέλτιστη λειτουργία του.

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας σχεδιάζει, υλοποιεί και ελέγχει την αποτελεσματική ροή των υπηρεσιών της ΒΙΑΝ Α.Ε., ενώ τηρεί όλους τους κανόνες που σχετίζονται με τα μέσα πυροπροστασίας και τα διαγράμματα διαφυγής και εκκένωσης του κτιρίου, με σκοπό την ασφαλή και εύρυθμη λειτουργία της εταιρείας.

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης