ΠΡΟΦΙΛ

Η ΒΙΑΝ Α.Ε. είναι μια εταιρεία-μέλος του ομίλου ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε. με δυναμική αναπτυξιακή πορεία από την ίδρυσή της το 1995. Διακινεί πολλά γνωστά και επιτυχημένα μη συνταγογραφούμενα και μη φαρμακευτικά και παραφαρμακευτικά προϊόντα στο χώρο του Φαρμακείου, παρέχοντας αξιόπιστες και ειδικευμένες υπηρεσίες διανομής και προώθησης.


Η ΒΙΑΝ Α.Ε. έχει δημιουργήσει ένα αξιόλογο πανελλαδικό δίκτυο απευθείας συνεργασίας με περισσότερα από 5.000 Φαρμακεία, όλες τις Φαρμακαποθήκες & Συνεταιρισμούς καθώς και το σύνολο των αλυσίδων Γενικού Εμπορίου. Χειρίζεται τις παραγγελίες και τη διανομή, ενώ παράλληλα υποστηρίζει τα προϊόντα που διακινεί με ολοκληρωμένες ενέργειες επικοινωνίας, συμπεριλαμβάνοντας και την ιατρική ενημέρωση όπου απαιτείται.


Με σημαντικές επενδύσεις και υποδομές, αλλά και την στελέχωση και την εξειδίκευση του ανθρώπινου δυναμικού της, η ΒΙΑΝ Α.Ε. διακρίνεται για τα υψηλά επαγγελματικά πρότυπα, για το αποτελεσματικό έργο και τις γόνιμες μακρόχρονες συνεργασίες της, επιτυγχάνοντας να αναπτύξει στο χώρο του Φαρμακείου μερικά από τα πιο γνωστά best sellers.
Η ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε.
Διαβάστε περισσότερα


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

14ο χλμ Αθηνών-Λαμίας, Κηφισιά, Αττική, Ελλάδα
τηλ.: 210-9883372, 210-9883985
fax: 210-9889591
Περισσότερα

Όροι χρήσης | Πολιτική cookies | Δήλωση απορρήτου | Copyright © 2019 BIAN A.E. All Rights Reserved.